homeopatia

 

homeopatia

 

Kosmeettinen gua sha

Kosmeettinen gua sha - näkyviä tuloksia iholle ja syvärentoutusta mielelle

Gua sha on osa perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Kasvoille, kaulalle ja dekolteelle tehtynä se vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä veren- ja lymfakiertoa ja kirkastaa ihon väriä tuoden sille kuulautta ja elinvoimaa. Hoidon tulokset näkyvät myös ryppyjen ja turvotuksen vähenemisenä ja kasvojen piirteiden korostumisena. Kosketus ja sively vaikuttavat myös autonomisen hermoston tasapainottumiseen - keho ja mieli rauhoittuvat.

 

Lastalla tehtävät hitaat ja rytmiset liikkeet vaikuttavat pintaa syvemmälle. Niskan ja kasvojen alueella olevissa jännitystiloissa yhdistän gua sha -hoitoon hellävaraista faskiashiatsua, mistä on hyviä tuloksia esim. hampaiden narskuttelusta johtuviin jännitys- ja kiputiloihin. Hoito viimeistellään niskaan, kalloon ja jalkoihin tehtävällä kraniosakraalihoidolla, mikä osaltaan myös maadoittaa ja tasapainottaa.


Yin Your Skin Pro -koulutuksen kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille järjesti Katja Kokko, joka on kosmetologi ja luonnonkosmetiikan asiantuntija ja pioneeri kosmeettisen gua shan saralla Suomessa. Hänen koulutuksensa on perusteellinen ja yhdistää upeasti kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltaisen kehotietämyksen sekä ymmärryksen ihon tarpeista. Hänen antamansa koulutus on itsessään kuin sertifikaatti laadukkaasta gua sha -hoidosta!


Kehittelemäni gua sha -paketti yhdistää oman kehotietämyksen osaamiseni laajalla skaalalla. Hoidossa gua sha -käsittely on pääroolissa, mutta sen lisäksi tehtävät faskiashiatsu ja kraniosakraalihoito syventävät hoidon vaikutuksia ja tuovat siihen uusia ulottuvuuksia.

 

Asiakaskokemuksia:
”Hoito on tuonut ihoon kuulautta ja lisännyt kimmoisuutta. Peilistä näkee ihon kirkkaampana ja se tuo joka kerta myös hyvän mielen. Olen erityisen tyytyväinen kaulan alueen muutoksiin. Täytettyäni 50, tuntui että se näkyy velttoutena kaulan ihossa. Nyt 3 kerran ja kotihoidon tuloksena turvotus hävinnyt ja kimmoisuus lisääntynyt. Suosittelen lämpimästi! Lisäksi hoidon aikana rentoutuu ja tulee ulos uutena ihmisenä!”


”Johannan kasvohoito on ennen kaikkea kokonaisvaltainen hoito. Syvärentouttava ja virkistävä. Koko keho ja mieli lepää Johannan varmoissa ja lempeissä käsissä, asiantuntija parhaimmillaan!”

 

”Todella rentouttava kasvohoito mikä tuntuu koko kehossa. Kuona-aineet lähtevät sekä päästä että kasvoista. Olo tuntuu hyvältä ja virkistyneeltä ja näkyy kasvoissa.”